Kotva
Andrea Kolářská
O MNĚ

 
 
Kalendář akcí

O MNĚ


K práci v oblasti alternativní léčby jsem se dostala až díky mému synovi a vlastním zkušenostem v oblasti léčby. Když jsem se nemohla uzdravit díky klasické medicíně, začala jsem si hledat jiné cesty. Vyzkoušela jsem různé metody, např.: hypnózu, působení různými energiemi nebo užívání bylinkových preparátů. Všechny metody mi přinesly velké poznání, uvědomění a samozřejmě i úlevu. V řadě poslední pomocí mi byla v tomto oboru právě Kineziologie a Reiki, bez kterých bych nedokázala ve svém životě dojít až tam, kde nyní jsem. Obě metody mě také velmi podpořily v nejtěžších obdobích života. Věřím, že všechny metody, kterými jsem se rozhodla zabývat mohou být přínosem pro každého, kdo se chce ve svém životě pohnout z místa kupředu, a být opravdu štastný. S tím přichází na řadu také naše "fyzické" zdraví. Vše souvisí se vším a je třeba uvést naše tělo, mysl i ducha do rovnováhy, pak nám půjde vše v našich životech lépe.

 

Těším se na každého z vás, kdo se rozhodnete svůj život zlepšit a poznat nové či další možnosti tohoto světa.

 

S čím Vám mohu pomoci ...

 

  • Řešení problémů psychické i fyzické povahy (ekzémy, alergie, astma, opakované záněty a bolesti, nespavost, chronická únava, potíže s otěhotněním, gynekologické potíže, migrény, úrazy, cukrovka, poruchy imunity, partnerské problémy, hyperaktivita, problémy s otěhotněním, problémy s učením, dysgrafie a dyslexie, obezitadeprese, nervozita, závislosti, fóbie, a další ...
  • Nastavení léčby přírodní cestou - k léčbě využívám schopnosti těla dostat se do rovnováhy při použití správné kombinace vitamínů, bioinformačních produktů, bylinek pro celkovou harmonizací organismu.
  • Diagnostika celkového zdraví - nakreslím Vám obrázek, kde uvidíte, jak jste na tom zdravotně, jak po fyzické stránce, tak případně aktuální psychické bloky či problémy, které si potřebujete vyřešit.
  • Shamballa - velmi výjmečná metoda léčení energiemi, má velmi hluboké účinky na tramata a dlouhodobé vleklé choroby, kterých se nemůže zbavit. Zasvěcení do Shambally je možné dálkově nebo při osobním setkání, je na každém, čemu dá přednost.
  • Reiki - velice známá a účinná metoda léčení blokát, konkrétních bolestí a psychických poruch. Zasvěcení a výuka kurzů Reiki probíhá dle vypsaných termínů, které naleznete v kalendáři.
  • Kineziologie - nebo-li metoda "One brain" v překladu znamená "Jednotný mozek" - zde mám vystudovaných 8 základních stupní, které jsou kompletní pro všechna témata, která byste mohli chtít v oblasti kineziologie řešit. Dále zde mám absolvovaných i několik minikurzů v rámci "One brain", jimiž jsou např.: "Barometr on the body", "Brain and the Barometr", "Forgiveness", "Learning disability", "No excuses", "Weight/Wait ", "Abundance". V rámci kineziologie využívám též "Bachovy esence" - jsou určeny pro podporu léčby/odbloku na dané téma. Podávají se jak v poradně během odbloku, tak i na doma.
  • Automatické písmo - možnost zeptat se na požadovanou situaci, která Vás tíží a nevíte si s ní aktuálně rady, informace channelingem.